El projecte polític de la CUP-Alternativa per Llagostera és obert a tothom qui, compartint els fonaments principals del nostre marc ideològic, vulgui arremangar-se i posar-se a treballar assembleàriament per al poble. Qualsevol grau de compromís i tot tipus d’ajuda hi són sempre benvinguts.

 Si vols sumar-te a nosaltres, fer-nos arribar la teva preocupació per alguna problemàtica concreta o per qualsevol altra qüestió, omple aquest formulari que trobaràs a continuació. Procurarem contestar-te al més aviat possible. També ens trobaràs a Twitter (@cupalternativa) i a Instagram (@cup_alternativa).

 Recorda que, com deia Eduardo Galeano: “molta gent petita, en molts llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món”.

Informació bàsica sobre Protecció de dades Responsable: CANDIDATURA UNITAT POPULAR (CUP) Finalitat: Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials. Legitimació: Execució d’un contracte / Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat obligació legal. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se al responsable del tractament. Procedència: Del propi interessat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en aquest enllaç.