AL CARRER

Un objectiu clau per a nosaltres, des de l’inici del projecte, ha estat el de mantenir sempre un peu a l’Ajuntament i l’altre al carrer. No només perquè la nostra assemblea (oberta a tothom que s’hi vulgui incorporar) és l’òrgan participatiu en què el col·lectiu fa seguiment i debat sobre les qüestions que afecten la institució; o perquè apostem per assemblees obertes en qüestions com el treball programàtic o decisions transcendents com ho va ser el pacte de govern de 2019… El nostre “peu al carrer” és també una aposta, ja consolidada, per l’impuls d’activitat que va més enllà de l’activitat institucional i, fins i tot, municipal.

 Al llarg d’aquests 4 anys, l’assemblea de la CUP-ALL ha estat un espai des d’on compartir inquietuds i des d’on mobilitzar-nos per lluites diverses. Són destacables, en aquest període, les experiències en l’àmbit independentista i antirepressiu, de l’emergència climàtica, de l’auge del moviment feminista, etc. Alhora, l’activitat al carrer ha estat constant amb actes diversos, dels que podem destacar el cicles estivals de Debats a Plaça (que ja compten amb 3 edicions de les que fem una valoració molt positiva), les Botifarrades a la Hispanitat o actes puntuals molt diversos. 


A més, des de l’octubre de 2021 comptem amb un local propi, l’Espai Isabel Vila (c/ Migdia, 36). A banda de la nostra activitat interna, l’espai ens serveix per programar amb regularitat actes diversos per continuar formant-nos, intercanviant idees i construint el nostre projecte municipalista. Al llarg del darrer any hi han tingut lloc presentacions de llibres, projeccions, xerrades formatives, etc.

 El nostre projecte, en definitiva, no s’entén sense la voluntat primordial i sostinguda de basar-se en l’assemblearisme, de teixir xarxa al poble, esforçant-nos a interpel·lar veïns i veïnes i convidar-los a fer-se’n partícipis. I sempre, és clar, conscients que el nostre projecte per Llagostera és obert i cal continuar millorant-lo conjuntament, seguint la màxima de “pensar globalment i actuar localment”.